tiistai 3. joulukuuta 2013

Tervetuloa Kikan kauneus-studioon!

Kauan odotetut Kampaus- ja meikkaustunnit on saatu tältä syksyltä päätökseen ja täytyy sanoa että tunnit olivat enemmän kuin antoisat! Pääsimme testaamaan taitojamme meikkausten ja kampauksien parissa, ja omalta osaltani olisin taitojeni puolesta tarvinnut enemmän tunteja jo tälle syksylle. Mutta mukavaa oli!

Alkeistahan sitä lähdettiin liikkeelle ja aluksi saatiin käsittelyyn vähemmän elävät päämallit. Tässä minun oma Pirkkoni, jota pyörittelin ja pyörittelin ja vielä kerran pyörittelin, saamatta mitään järkevää lopputulosta :D paplarit sain sentään pysymään päässä, jotenkin...




Seuraavaksi tutustuttiin meikkauksen saloihin, ja opettajamme Liisa teki meille demomeikin. Seuraavalla tunnilla oltiinkin itse tositoimissa, ja pistettiin oman parimme kasvot uuteen uskoon. Oma toteutukseni jäi vähän valjuksi, mutta yritin toteuttaa Einen meikin käyttämällä hänen sinisten silmiensä vastaväriä ruskeaa, sekä harjoittelin vähän pronssisen rajauksen käyttöä. Kuva ei valitettavasti kerro lopullista tulosta, mutta yrittäkää zoomata!




No mutta ei minua ainakaan yrittämisestä voi moittia, sillä kotona piti treenata vähän lisää. Tyttärenikin otin koekaniiniksi, jonka hiuksiin harjoittelin erilaisia kampauksia. Tässä vaiheessa en vielä muistanut kuinka tärkeää nutturan tekemisessä on muistaa painopisteen osuminen oikeaan kohtaan. Senkin opin Liisan tuntien aikana!


Viimeiset tunnit tältä syksyltä olivatkin ehdottomasti parhaat, kun saimme kutsua itsellemme ihka elävät hiusmallit. Heille saimme kokeilla käytännössä ihan mitä vaan, käyttäemme hyväksi Liisalta oppimaamme. 
Koekaniinikseni lupautui ystäväni Nina, jolla tukkaa riitti! Harjoittelun aikana huomasin, etten koskaan ole edes tupeeraanut hiuksia oikein, ja tässä todiste siitä :D tässä vaiheessa olin jo luovuttaa... :D


Mutta yrittänyttä ei laiteta ja ahkerasti opettajan vinkkejä kuunnellen sain kun sainkin Ninalle upean kiharaluomuksen, jota nostin hiukan pinneillä volyymia antamaan. Nina kertoi seuraavana päivänä kampauksen olevan edelleen kuin vasta tehty! Hyvä minä!



Suuret kiitokset Einelle ja Ninalle kun uskaltauduitte mallikseni!
Tästä onkin sitten hyvä jatkaa kohti sisustustunteja, joille pääsinkin jo hommaamaan kuvamateriaalia meidän firman pikkujouluesillepanoista, jossa pääsin toteuttamaan itseäni ihan kunnolla. Tämän lisäksi tulossa etätehtävä, jossa taas pääsen stailaamaan, ja tällä kertaa ihan vaan itseäni oman vaatekaappini kätköistä... katsotaan onko sitä jotain syksyn aikana opittu... :)









1 kommentti: