keskiviikko 8. tammikuuta 2014

*** Kuusenkaristajaisia ja pikkujoulufiilistelyä ***
Oikein ihanaa ja menestyksekästä Uutta vuotta ensinnäkin kaikille lukijoilleni!
Viime vuosi meni ohi pyyhältäen ainakin omalta osaltani, mutta jätti mieleeni ja valokuviini monta muistorikasta tapahtumaa!

Niistä ehkä suurin muutos oli työpaikkani vaihto. Lähdin tosiaan tutusta ja turvallisesta vaatemyyjän ammatistani täysin uusiin juttuihin mukaan, jossa toki pääsen edelleen palvelemaan asiakkaita, mutta puhelimitse. Työpaikallamme Callwavesilla vallitsee rennonletkeä työilmapiiri, josta ei voi olla pitämättä. Tunnen kuuluvani sinne vähän niinkuin nenä päähän :D

Vain muutaman kuukauden uudessa työssäni olleena sain kunnian päästä meidän Virkistys- ja vapaa-aikatiimiin, jossa pääsimme suunnittelemaan kollegoideni Jaanan ja Tuomon kanssa pikkujoulut, jotka järjestettiin tällä kertaa omalla työpaikallamme. Haastetta toi heti alkuun me 50 reipasta tonttuilijaa, jotka tulisi saada mahtumaan yhteen ja samaan juhlatilaan. 

Teema oli sanomattakin selvää lumettoman alkutalven vuoksi: LUNTA! Viisaat päät siis yhteen ja saimme Jaanan kanssa ahaa-elämyksen stailata meidän pitkä käytävä lumi-henkiseen kattaukseen, johon saataisiin kaikki mahtumaan pitkien pöytien äärelle. Kapean tilan vuoksi päätimme keskittyä kattoon, johon teimme ns. lumikaton hallaharsosta ja kollegani Hellän askartelemista paperitähdistä, joita hän oli ahkeroinut ainakin sata! :D
 
Hellän kauniit tähdet loisti kivasti hallaharson läpi :)

Joulukattaus ja lumikatto

Käytävän päätyyn jätimme harson roikkumaan lumi-tähti-seinäksi
Jätimme perinteisen punaisen kokonaan väriskaalasta pois, ja keskityimme valkoiseen ja hopeaan, joka toi sitä talvista tunnelmaa tilaan. Joulukuusen koristelimme (joka olikin tarkkaa puuhaa, jokaisen pallon paikka oli kauan harkittua yhteistyötä Jaanan kanssa!) hopean ja valkoisen väreillä, mutta siihen uskalsimme heittää tunnelman luomiseksi myös kultapalloja sekaan. Kuusi sai lopulta lisämausteen juhlijoiden tuomista pikkujoulupaketeista, jotka jätettiin kuusen alle.
 

 
Kattaus tehtiin havuilla ja lumihileellä, johon tein hallaharsosta ja tavallisesta paperista leikkaa-liimaa-askarrellen illan ohjelman. Ohjelmat aseteltiin kauniisti havujen kanssa, johon ripoteltiin lopuksi lumihilettä talvisen tunnelman luomiseksi. Ruokakattaukseen laitettiin menu, johon suihkuteltiin lumispraylla reunukset. Tämä osoittautui huonoksi ideaksi, koska nälkäiset juhlijat ahmivat jo menua niin innolla että spray tarttui käsiin :) mutta oli se hieno silti!
 


 
Itse juhlat olivatkin sitten onnistuneet ja kaikilla riitti pikkujoulumieltä pikkutunneille asti! 
Olimme Jaanan ja Tuomon kanssa itsekin ylpeitä onnistumisestamme, ja yllätyksenä saimmekin juhlassa tunnustukset panostuksestamme juhlien suunnitteluun ja stailaukseen. Ja mikä onkaan parempi lahja minulle kynttilähullulle ihmiselle kuin kaunis riipputuikku. Olin otettu! Kiitän myös omasta puolestani Jaanaa ja Tuomoa, Hyvä me! \o/


 
Juhlat siis juhlittu ja Uusi vuosikin jo vastaanotettu. Tästä on hyvä jatkaa koulua kevätlukukauteen, jossa onkin tulossa varsin mielenkiintoiset sisustus-, sekä valokuvaustunnit, josta viimeisimmäksi mainittuja tunteja onkin jo takana yhden illan verran. Sanottakoon, että nämä tunnit tulee tarpeeseen, koska järjestelmäkameran käteen saatuani meinasin saada paniikkihepulin koska en ymmärtänyt koneesta tuon taivaallista! Lähdemme siis näille tunneille nollapisteestä, katsotaan sitten mikä paparazzi minusta kuoriutuukaan... :D

2 kommenttia:

  1. Kikka, olipa hienon luminen kattaus! Me teimme opiskeljoiden kanssa noita samoja joulutähtiä ihan urakalla. Koristelimme auditorion joulun valmistujaisjuhliin. Tähtiä on kiva tehdä ja näpertää ja niistä saa tosi kivoja erilaisina koko- ja paperiversioina, mutta sinullapa oli vielä kivempi versio! Katossa harson takana, lampun hohteessa! Aionpa kokeilla ensi jouluna!

    VastaaPoista
  2. Darja meilläkin oli ensin tarkoitus laittaa tähdet roikkumaan, mutta tämä versio osoittautui huomattavasti paremmaksi vaihtoehdoksi. Suosittelen testaamaan! Ja mikä mukavaa, tähdet on ajattomat ja voi hyödyntää jatkossa monessa eri tilanteessa! Ja kiitos palautteesta :) tällainen puuhastelu on aina mukavaa!

    VastaaPoista